‘Bos di nos pueblo’

Beschrijving

Bos di Nos Pueblo is een uitdagende en vrolijk brutale voorstelling over de politieke cultuur op ons eiland en het gevecht van jongeren om stilzwijgend toe te kijken of een eigen mening te vormen. Na de première volgt een reeks vrije voorstellingen en wordt het stuk klassikaal in scholen voor middelbaar onderwijs opgevoerd, begeleid door een educatief traject.

In Bos Di Nos Pueblo (BDNP) wordt politiek persoonlijk. Durf jij te zeggen wat je denkt? Waar je voor of tegen bent en te vertellen waar je in gelooft? Als je voor één dag politicus mocht zijn, wat zou je veranderen? Samen met de acteurs richt het publiek de nieuwe politieke partij BDNP op: De Stem Van Ons Volk. Bos Di Nos Pueblo is een voorstelling over lastige keuzes tussen werkelijkheid en idealen, tussen regels en vrijheid en de spanning tussen eigenbelang en algemeen belang.

Bos di Nos Pueblo wordt gespeeld door Christopher Barrow, Donovan Benett, Norma Cova en Albert Schoobaar. De tekst is van Albert Schoobaar en de regie is in handen van Silvia Andringa. De productie is mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Het Fonds Podiumkunsten, Stichting Doen en het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Nederland.

 

Speeltijden

 

Credits

Tekst

Albert Schoobaar

Regie

Silvia Andringa

Acteurs

Christopher Barrow, Donovan Benett, Norma Cova en Albert Schoobaar

Productie Lou Nisbet
Artistieke directie en onderzoek  
Productie en publiciteit Nacheska Johannes
Dramaturgie  
Decor  
Ontwerp en uitvoering kleding  
Techniek  
Grafisch ontwerp en fotografie  
Video documentatie van de realistatie van Chakutoe  
Promotie video en audio  
Verkoop en organisatie van de schoolvoorstellingen
en voorstellingen voor het publiek
 
Educatief materiaal  

 

Educatie

 

Meer informatie

Tel. +599 9 569 8417
inschrijvingkadaken@gmail.com

Foto’s en video’s

In de pers

PERSBERICHT Theaterstuk ‘Bos di Nos Pueblo’ van Teatro KadaKen in Casa Moderna in Punda

PERSBERICHT Theaterstuk ‘Bos di Nos Pueblo’ van Teatro KadaKen in Casa Moderna in Punda

Aanstaande zaterdag 27 februari presenteert Teatro KadaKen haar nieuwe theaterstuk Bos di Nos Pueblo (BDNP) in Casa Moderna in Punda. Na de première in Kurá di Arte, een voorstelling in Landhuis Bloemhof, in de wijk Seru di Papaya, de Nationale Bibliotheek Curaçao, is Casa Moderna nu aan de beurt. Casa Moderna heeft haar poorten geopend voor Uni Arte om kunst te verenigen. Waar vroeger onze sloffen onze richting bepaalden, wijst nu Koningin Kunst ons de weg.

Persbericht: Theaterstuk ‘Bos di Nos Pueblo’ van Teatro KadaKen gaat Seru Papaya op

Persbericht: Theaterstuk ‘Bos di Nos Pueblo’ van Teatro KadaKen gaat Seru Papaya op

Aanstaande zaterdag 12 december gaat Teatro KadaKen met haar nieuwe theaterstuk Bos di Nos Pueblo (BDNP) de wijken in. Na de première in Kurá di Arte en een voorstelling in Landhuis Bloemhof, is nu de wijk Seru di Papaya aan de beurt. Het buurtcentrum opent enthousiast haar deuren zodat de bewoners van de wijk de voorstelling Bos di Nos Pueblo van Teatro KadaKen kunnen zien.

Persbericht: Nieuw theaterstuk Bos di Nos Pueblo in première

Persbericht: Nieuw theaterstuk Bos di Nos Pueblo in première

Op vrijdag 13 november aanstaande gaat alweer de vierde grote theaterproductie van Teatro KadaKen sinds 2009 in première. Bos di Nos Pueblo is een uitdagende en vrolijk brutale voorstelling over de politieke cultuur op ons eiland en het gevecht van jongeren om stilzwijgend toe te kijken of een eigen mening te vormen. Na de première volgt een reeks vrije voorstellingen en wordt het stuk klassikaal in scholen voor middelbaar onderwijs opgevoerd, begeleid door een educatief traject.

 

Wil je onze updates ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze mailinglijst