Nos No Ta Hende Mas opnieuw opgevoerd

De bekende voorstelling ‘Nos no ta hende mas’ wordt tijdelijk naar de theaterplanken gebracht. Deze voorstelling werd in 2003 op scholen opgevoerd voor in totaal circa 10.000 jongeren en was een groot succes. Voor wie het nogmaals wil zien, of voor wie het toen niet kon bijwonen, wordt het stuk deze maand vier keer gespeeld in theater La Tentashon. Op 12, 13, 19 en 20 juni is het publiek vanaf 19.30 uur welkom. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om de voorstelling te bespreken en een drankje te nuttigen aan de bar.

Voorstellingen

De voorstellingen van KadaKen worden opgevoerd in theaters en op scholen op Curaçao, in andere landen van de Caribbean en zelfs in Nederland op scholen waar veel Antilliaanse en Surinaamse leerlingen zitten. KadaKen treedt zaterdag 12, zondag 13, zaterdag 19 en zondag 20 juni om 19:30 uur op in theater La Tentashon op de Matheywerf in Otrabanda met de voorstelling ‘Nos no ta hende mas’ (Wij zijn geen mensen meer). Deze voorstelling werd in 2003 al succesvol op scholen opgevoerd voor ongeveer 10.000 jongeren en gaat over de 15-jarige Kenneth die in de gevangenis terechtkomt wegens verdenking van moord.

Het verhaal gaat over de 15 jarige Kenneth, Kenchi voor zijn vrienden, en begint wanneer hij in zijn gevangeniscel terugblikt op zijn leven. Een leven waarin zijn schooljuf hem vernederde en zijn moeder hem verwaarloosde. Een leven met een altijd beschonken vader die hem zijn droom afnam. Al deze gebeurtenissen komen in een stroomversnelling aan hem voorbij. En nu zit hij hier. Vast, in een donkere cel als verdachte van moord. Totdat hij bezoek krijgt van een wel heel speciaal iemand, die hem een wijze les leert…

De voorstelling heeft een duur van 45 minuten en wordt gespeeld door Albert Schoobaar en Norma Cova. Regie is in handen van Ad de Bont. Tevens zal de avond in het teken staan van de ontwikkelingen van Teatro Kadaken en kunt u een uitnodiging verwachten voor een feestavond die dit theater op 26 juni organiseert.

Kaartverkoop

Kaartjes kosten 22,50 gulden per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Luna Blou of kunnen besteld worden via het e-mailadres schoobaar@yahoo.com of via telefoonnummer 5266 960. De voorstelling is in het Papiaments en geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar. Per voorstelling is er plaats voor 60 personen, wees er dus op tijd bij!