Bijzondere uitvoering Tisha op World Theater Day

Teatro KadaKen biedt op dinsdag 27 maart 2012 een extra vrije voorstelling aan van haar lopende productie Tisha. Zij doet dit in het kader van de door UNESCO uitgeroepen World Theater Day.

Onder het motto ‘duna arte loke ta di arte’ (geef kunst wat de kunst toebehoort) draagt KadaKen de voorstelling op aan vijf recent overleden Curaçaoenaars die veel voor de kunst in het algemeen, en de theaterwereld in het bijzonder, hebben betekend. Het zijn Stanley Cratz, Nydia Ecury, Irene van Grieken, Edwin Lopez Ramirez en Erich Zielinski.
Dat de voorstelling mede wordt opgedragen aan de in augustus 2010 overleden Edwin Lopez Ramirez is voor teatro Kadaken een extra bijzonder gebaar. Lopez Ramirez stond namelijk aan de wieg van KadaKen en was productieleider van ‘De deconstructie van Edsel K.’, tot dusver de grootste productie die artistiek leider, schrijver en acteur Albert Schoobaar met teatro KadaKen maakte.

Op 27 maart 2012 kunnen liefhebbers van het geschreven, gesproken en gespeelde woord genieten van een bijzondere avond, waarop het meest recente stuk van KadaKen, Tisha, wordt opgevoerd. Tisha gaat over de keuzes die vrijwel elk mens moet maken tussen verwachtingspatronen en de eigen aspiraties. Een stuk met diepgang en confrontaties dus, maar kenmerkend gebracht met de humor en het originele taalgebruik van Schoobaar.

Wilt u de speciale voorstelling op dinsdag 27 maart 2012 bijwonen, dan kunt u kaarten kopen bij Mensing Caminada en aan de kassa van Luna Blou. De prijs is 25,- ANG per persoon. De voorstelling vindt plaats in La Tentashon (tegenover Luna Blou) en begint om 20.00 uur. Voor wie het stuk wil zien, maar op dinsdag verhinderd is: vrije voorstellingen worden deze maand ook gegeven op 31 maart 2012 (20.00 uur) en zondag 1 april 2012 (15.00 uur).